tirsdag den 11. januar 2011

Las Palmas dag 1

Så gik turen endnu engang til Las Palmas......! Stod op kl 4.00, for at være sikker på at nå lufthavnen, inden sidste check inn, da den offentlige transport altid har sine problemer, når sneen falder! Men alt lykkedes. Nåede til lufthavnen i god tid, fik checket ind, og fløj som planlagt, dog med lidt forsinkelse.
Havde aftalt med OceanSide (surfcampen), at de skulle hente os, når vi ankom til Las Palmas lufthavn. Da vi ankom, var vi en time forsinket, og ankomsthallen var fyldt med folk med skilte....så vi brugte nok 20 min, på at lede rundt efter vores transport. Til sidst opgav vi, og jeg ringede til campen.....de havde lavet en fejl, så der var ingen transport på vej! Vi aftalte så, at vi selv prajede en taxi, og når vi ankom til campen, så ville de refundere pengene.
Vi ankom så til campen, efter 20 minutters rally! ;) Var inde i butikken, og betale for ophold og surfleksioner, og blev så vist op til vores lejlighed, der igen var på 1. sal......altså samme lejlighed som sidst! Problemet sidst var, at vi blev lovet internet, men der var intet internet, pga. routeren var på øverste etage, og forbindelsen kunne ikke nå ned til os. Ejeren lovede han ville lave det, men fik det aldrig gjort! Denne gang havde jeg booked 3. sal....eller rettere sagt troede jeg! Men han sagde, at routeren var kommet længere ned, så nu skulle det virke, og ellers ville han sende et kabel ud af vinduet, ned til vores lejlighed. Så vi sagde fint nok, vi ser på det. Men det funkede stadigvæk ikke! Så vi fik ejeren til lave kabel tricket:

Så funkede internettet!!! :)

Så ville jeg tænde tv´et....så virkede det heller ikke! Så jeg var nede og snakke med ejeren igen, og han ville se på om lidt, så efter en halv time kom han og kiggede på det, men han kunne ikke få det til at virke, så han ville få nogen til at kigge på det imorgen. Godt internettet funker, så man kan se lidt tv på det ;) .

Men ellers er alt som det plejer, i den lille lejlighed....spartansk, lettere faldefærdig, men ellers udemærket:


Bortset fra toilet døren, der også var ved at falde af:


Men ellers er her lækket.....dejligt vejr, 23 grader og solskin! Bølgerne så også rigtig gode ud!
Var ude og handle ind, kort efter vi ankom, og sluttede så af med en gåtur langs strand promenaden, hvor vi var inde og spise på en kinesisk buffé. Var tilbage kl 19 lokal tid, hvor det var blevet mørkt og koldt (20 grader!), i det mindste for lokal befolkningen, hvor flere af dem havde vinter jakker på, og halstørklæder! ;)
Vi var godt smadret efter en lang dag, så vi smuttede i drømmeland kl 22...........

Ingen kommentarer:

Send en kommentar