onsdag den 12. januar 2011

Las Palmas dag 2

Var til første surf lektion idag kl 10.00. Fik iført mig våddragt, og udleveret et begynderbræt (skum), hvilket var okay, da jeg ikke har surfet i næsten 3 mrd! Så de første par timer gik med at genfinde balancen, og finpudse teknikken....og så gik det også rigtig godt. Begyndte så de sidste par timer, at tage nogle mindre bølger. I morgen får jeg et bedre surfboard, og skal ud og tage bølger! :)
Det var lækket at komme i vandet igen, og bølgerne var gode, dog en smule større end jeg foretrækker dem - omkring 2 meter! Fik desværre hverken taget billeder eller film idag af forholdende, men skal nok få fyret nogle billeder af imorgen.

Efter surfing, lidt frokost og et bad, gik vi en tur i byen. Vi gik hen til gaden "Avenue Mesa y Lopez", da vi havde læst på nettet, at der skulle ligge mange gode butikker der, samt det meget kendte varehus "El Corte Inglés". Det var en god lang tur, vi var inde i flere butikker, og fik da også købt lidt. Vi fandt også ud af, af "El Corte Inglés" var det spanske svar på Magasin......så de havde en masse lækre ting, men også noget dyrer! Var hjemme igen i lejligheden kl 21.00, hvor den stod på ømme fødder, afslapning og kaffe og kage.........

Ingen kommentarer:

Send en kommentar